Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas Dabar yra 2024-03-28, 10:05 pm



Atsakyti į temą  [ 36 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas
 Del mokamu skelbimu AirgunsLt forume 
Autorius Žinutė

Užsiregistravo: 2016-02-12, 2:03 pm
Pranešimai: 13
Standartinė Re: Del mokamu skelbimu AirgunsLt forume
zalias7 rašė:
Ir pizdavot anglu klubo narius nenoriu :)

nes vienam klube sedziu :lol:
aciu uz atsakymus, kazko panasaus ir tikejausi


2016-02-12, 9:12 pm
Aprašymas

Užsiregistravo: 2011-03-16, 7:23 pm
Pranešimai: 338
Miestas: Vilnius
Standartinė Re: Del mokamu skelbimu AirgunsLt forume
zalias7 rašė:
Burbulas, su Jurijum uz tema (nors ten parasyta "Svecias") mes suderinom, uzskaiciau reklama rssa ir visa kita ka iki siol reklamavome.


Marijau apie koki suderinima kalbi, man tai panasu i vienasaliska sprendima...

xatabyc VIlniaus temoje:
Planuoju vaziuoti, gal kas i ekipaza? http://www.rssa.lt/forumas/index.php?topic=126.0

Marijus:
Sveikas Jurijau,
Matyt neskaitei temos http://www.airguns.lt/index.php?topic=8880.0
Nesinori bartis ir nesusipratimu, todel siulau bendro reikalo labui sutarti. Parasai pvz. rssa forume "Planuoju vaziuoti ikaisiadorys, gal kas i ekipaza? ..." . Tada ta pati gali rasyti cia.
Tikiuosi nesupykdziau ir neistrinsi profilio (gal apjunkt senas zinutes)

P.S. Na ir aisku noretusi kitu forumu parsuose pamatyt http://www.airguns.lt :)


xatabyc
Sveikas Marijau,
Idomus tu zmogus o politika tavo dar idomesne, nemanai kad tai gali atnesti daugiau zalos negu naudos? Nebent cia kazkokio principo reikalas...


Marijus:
Hm.. as bandziau diskutuot tikrai http://www.airguns.lt/index.php?topic=8851.0
Bet tok jausmas, kad pats su savim.... Ko neklausi jokio atsakymo (aciu, kad nepasiunte :) ) .
Tu dabar man atsakyk i viena klausima, ka orinukui ar http://www.airguns.lt dave ltfsa ar rssa ?
Na pvz. pareme finansikai ir padejo islaikyti airguns.lt (manau negalvoji, jog tai nekainuoja) ? ne pinigu nebuvo, gerai pinigai zemas dalykas, gal prisidejo kuo nors sudominant naujokus, atsakydami i klausimus papildydami airguns.lt informacija ar panasiai ?
Sito nieko nemaciau, tai kuo prisidejo prie airguns.lt ltfsa ar rssa ?
Tikria nenoriu ambiciju ir su kazkuo nediskutuociau, bet tave gerbiu ir man tavo nuomone svarbi.


xatabyc
Tu vadovas tau ir sprest. gali salinti mano zinute su nuoroda ir RSSA, bet buk geras, pasalink tada ir "Forumo gidas naujokams" http://www.airguns.lt/index.php?topic=4800.0

Marijus:
byn i klausima neatsakai ir tik salygas statai, dekui, kad priminei apie tema ja reiks pakoreguoti, bent jau siluetu skilti. uzskaitysim kaip ankstesne rssa ir ltfsa reklama na ir paskutine tavo zinute paliksiu, bet ateiciai, kad nebutu nsusipratimu mano prasyma zinai.
Nesuprantu kodel taip gaunasi, klausi atsakymo nera, dar idomiau pasneki su zmogum, paskui pasirodo as tiek prisakiau ir pasiunciau ir dar kazka. hamui pasakysiu, o tu kaip sunteresuotas zmogus zinok, daugiau pm ar telefonu ar naturoi dviese jokiu klausimu susijusiu airguns.lt as nesprendziu, kils klausimu kurkit tema ir viesai diskutuojam, bus maziau nesusipratimu.
Tiesa del reklamos as vienas nesprendziau, su orinuko nariais viskas buvo isdiskutuota ir priimtas sprendimas, bet gali viska varyt ant manes, as iprates :)


zalias7 rašė:
P.P.S. Burbulas jei as ateiciau i si ltfsa foruma ir ka nors daryciau ne pagal taisykles, kas man butu ?
Su Jurijum buvo per pm bendrauta ir prasyta, bet didvyrskai toliau pazeidinejo airguns.lt taisykliu 2.13 punkta. Kuriu pasizadejo laikytis registruodamasis i foruma. Ir beje jis ne uzblokuotas, tik atimta galimybe 30 dienu rasyti/reklamuoti. Tai konfliktu ieskot kazkas tik ne as :)


Marijau, pasikartosiu 3 metus buvau arguns.lt vienas is adminu, parase mano tiek pat laiko buvo naudojama http://www.lftsa.lt niekam nekliuvo tris metus... Dabar tai traktuojama kaip reklama, kodel taip atsitiko?


2016-02-12, 9:33 pm
Aprašymas

Užsiregistravo: 2016-02-12, 2:03 pm
Pranešimai: 13
Standartinė Re: Del mokamu skelbimu AirgunsLt forume
Keista...
kazkodel pavirsta airguns turtu http://www.airguns.lt/turtas/breziniai/ ... s_20mm.DXF
Keista, lyg ir buvau pilka pele toje maseje, bet mano kuryba kazkodel airguns turtas http://www.airguns.lt/turtas/paaukstinimas.slddrw , http://www.airguns.lt/turtas/Taikiniai_FT.zip
Keista, bet ir pilkos peles breziniu kolekcija airguns.lt turte...
http://www.airguns.lt/turtas/Breziniai.zip

Manau kad kiekvienas paliko kazkoki indeli airguns.lt, kas didesni, kas mazesni, negaudami atlygio, reklamos. Patyliukais prasitrink tu, kurie rase, issitryne is airguns.lt zinutes, ir pasidarys ten nyku nyku, kaip Cernobilyje pries 20 metu


2016-02-12, 9:50 pm
Aprašymas
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-09-01, 10:01 am
Pranešimai: 1238
Miestas: Vilnius
Standartinė Re: Del mokamu skelbimu AirgunsLt forume
Vo blin nieko sau :D
Tai pasirodo lftsa kazka skolingi airguns.lt xaxaxa.... nu cia pavariai zalias7.

Tu dabar prisimink nuo ko prasidejo viskas pries n metu kai dar buvai lftsa nariu. Tai gi tu ir pabegai is lftsa nuo diktaturos kurti demokratiska kluba. Tau niekas zodzio blogo nepasake isejai ir gerai. Ikurei kluba- gerai. Mes ir toliau bandem palaikyti gerus santykius, netgi tavo forume buvo sukurta atskyra tema lftsa kur galejom skelbtis ir t.t. puse musu nariu pas tave buvo adminais, padedavo organizuoti varzybas, aktyviausi nariai buvo dauguma lftsa nariu.
Bet ikures savo, tu paranojiskai visur ir visada ieskojai kaip igelti Lftsa, prisiminkime: profsajunga, uzdaras klubas, elitinis klubas, kodel taip brangu ir t.t.
Kai pradejom legalizacija visu sauliu buvai pats didziausias priesinikas ir triniai visas zinutes kur bandem itikinti zmones kad reikia legalizuotis, tame tarpe ir mano. Todel, kad tavo propoguojamam draugiskam formatui jos buvo nepatogios....
Nutiko tai kas turejo nutikti zmones po biski pradejo begti is tavo klubo kaip is skestancio laivo... nes taip arsiai kovodamas uz demokratija tu gal nepastebejai kaip tapai pats tikriausias diktatorius ir nusiritai jau iki to kad seki jau kiekvieno zmogaus zinutes kad tik nebutu zodziu lftsa ar rssa....

Vienas is lftsa nuopelnu tavo klubui yra tas kad lftsa niekada nei zodziais nei darbais netrukde jusu veiklai ir netgi tada kai jus apsikinedami lftsa renget nelegalias varzybas.... uzbaigti jusu nelegalia veikla galejome labai paprastai ir greitai, bet mes to nepadareme. Mes niekada niekam nieko neuzdraudem tik padedavome kuo galejome.
Su RSSA kolektyvu puikiai sutariam, padedam vieni kitiems, nes jie mums padeda kuo gali mes jiems padejome ir BR inventoriumi ir Ft taikiniais 50vnt. Ir t.t. jie mums padejo ruosiantis WFTC2015 ir pravedant ji, visa savaite RSSA chebra gyveno ir dirbo kartu su mumis, ir mes ju nepraseme, jie patys pasisiule. Sugalvojome jungtines varzybas, i kurias pakvietem prisijungti ir airguns, ir toliau galvojam kaip pagyvinti situacija kartu. Bet tu gi to pripazink nenori daryti su mumis.

Kiek zmoniu is visu klubu pasinaudojo LFTSA nuolaida ir rysiais balticarmse pirkdami ginklus ir t.t.
Kai gavome balticarmse nuolaida 25% JSB kulkelems lftsa nariams, mes gi sudarem galimybe pirkti jas visiems nepriklausomai nuo to kuriam klubui kas priklauso ir netgi su pristatymu i varzybas.
Mes pramusem tiek legaliu saudyklu, darem varzybas vaiku stovyklose, lankstinukus, ejom per visas instancijas kad palengvinti gyvenima airguneriams, 15 metais pramusem istatymo pakeitima del saudyklu ir tiru pneumatikai, kuris naudingas visiems ir naudotis tomis lengvatomis gsli visi klubai o ne tik lftsa. Ir ateity pas mus yra planu ir idirbio, kaip dar labiau pagerinti situacija del istatymu ir mes dirbsime ta linkme.

Asmeniskai tau mes leidome dalyvauti WFTC2015 cempionate be jokiu zaparkiu, nors to ramia sazine galejome nedaryti ir pagal wftc istatus ir uz tai kiek tu zalos padariai lftsa ir su savo paranoja.

Taip kad pries klausdamas ka kiti padare pagalvok ir atsakyk sau i klausima ka tu padarei?

Pazistant tave jau kiek metu zinau kad cia beprasmiskos rasliavos, bet dziugina tai kad siu zinuciu niekas neistrins ir gal kiti jas perskaite kazkiek supras kaip ir kas yra istikruju.

_________________
LFTSA valdybos narys


2016-02-12, 10:24 pm
Aprašymas
Moderatorius

Užsiregistravo: 2010-09-01, 7:37 pm
Pranešimai: 438
Miestas: Vilnius
Standartinė Re: Del mokamu skelbimu AirgunsLt forume
Cituoti:
Bet orinuko puslapyje LTFSA (kuri pagal istatus siluetu net negali daryti) reklamuoja: Lietuvos Siluetu cempionata. Bet kas is sono pasakys, kad orinuke debilai ...


http://lftsa.lt/index.php/asociacija/istatai Aš nerandu įstatuose jokio draudimo :lol: Jei rasi - paduok valdybą į teismą :D
Jei tu galvoji, kad į varžybas žmonės važiuoja dėl jų pavadinimo.... nebeturiu ką ir besakyt

Cituoti:
Nezadu cia zaist smelio dezes zaidmu, mane domina konkretus klausimai. Jei tinka musu salygos (5 nariai, orinuko varzybose) tai nors ka burbtelkit.

Iš visų šios temos žinučių tu dar nesupratai koks požiūris į "jūsų sąlygas"??? Jos juokingos ir neįgyvendinamos - kas privers narius važiuoti į kažkokias varžybas? kas ir kaip? tu bent suvoki, kad mes ne kariuomenėje ir žmonės turi laisvą valią pasirinkti kaip praleisti savo laisvalaikį!

_________________
Aš jau nebe toks jaunas, kad viską žinočiau....


2016-02-13, 12:42 pm
Aprašymas

Užsiregistravo: 2010-09-03, 9:25 am
Pranešimai: 22
Standartinė Re: Del mokamu skelbimu AirgunsLt forume
Kadangi nusiritam i trolinima (google jei nezinoma kas yra), o as internete jau laabai seniai ir visa sita praejas, tai prasibeksiu per trolius priminsiu esme sitos temos ir daugiu i trolius nekreipsiu demesio :)

edmundasl, Jurijus ar nejuokinga isitrinat profailus, paskui kazko reikalaujat. Jei edmundui kaip klubo atstovaujancio lietuvoje br atrodo, kad informacijos panaikinimas apie br is airguns.lt pades populiarinti br'a, prasom istrinsiu viska, tik surinkite nuorodas, nes nelabai turiu laiko knaisiotis ir bijau istrint ka per dauk . (Jurijui analogiskai) .

Kadangi dauk nukrypta i asmeniskumus, nors sneka ejo apie reklama airguns.lt , senu dalyku neknisiu, nes per dauk metu ir gasdinimu ir koks zalias7 blogas girdejau dauk ir dauk galiu papasakot, bet tema gi ne apie tai.
Vistik mano asmeni kazkodel surisa su airguns.lt , bet keistai atrodo, kad man asmeniskai leido sumokejus asmeniniu 150 euru dalyvauti ft pasaulo cempionate (tai buvo pats brangiausias mokestis mano dalyvautuose pasaulio cempionatose :roll: ) ir uz tai airguns.lt ar orinukas turi reklamuoti lftsa , niu jo logika gelezine. :roll:
Jei reikia nuomones is mano asmenines puses, man pvz. liko gaila, kad vienas is geresniu (cia as apie save :oops: ) lietuvos ft sauliu i komanda nebuvo priimtas, matyt federacija pinigus leido paimt o i komanda ne. Idomu cia ambicijos neleido bendrai komandai pakilt i aukstesne komandine vieta, ar mano asmuo ? :)

Kas liecia cempionata Stanislovai as tau rasiau, kad Orinukas jei reikia pades kuo gales, atsakymo nebuvo jokio, tai ir padet negalejom ir situo prikaisiot, hm... zema.
Na ir visa kita kas ten mano asmeni blogai geriau sakykit man tiesiai sviesiai ir asmeniskai, bus daugiau naudos.

Kas liecia "bendra reikala", Stanislovai , kad ltfsa pramuse nuolaidas baltic arms ltfsa nariams labai gerai, saunuoliai. Tik prie ko cia airguns.lt as pvz. , kad gaut sovinuku su nuolaida turiu prasyt ltfsa nario, kad nupirktu. Butumet pramuse registruotiems airguns.lt nariams nuolaida, o taip viskas cia sventas dalykas, tikrai aciu butu ir tikrai uzskaitom :)

Na o didziuotis, kad sukure tema apie ltfsa visai juokinga, paziurekit kada paskutini karta ten kas rasyta ir suprasit, kad tai mirusi tema. Normaliuose forumuose tokios temos kuriose nerasomos ilga laika rakinamos ir automatiskai trinamos, ka as atjunges airguns.lt, nes paskui dauk priekaistu del bendro reikalo. Vat ir grystam prie pirmos zinutes
Cituoti:
bet jau uzkniso veiklos airguns.lt jokios, atsakymu jokiu, naudos airguns jokios

Keliu problema kisu po nosim, o man ja pateikia i nuopelnu sarasa, sorius, bet man logiskai tas nesusidelioja :)

Burbulas, kadangi Jurijus asmenines zinutes istrauke i viesuma (man dzin as jam sakiau rasyk i foruma), tai manau galiu pasinaudoti jo darbu ir negaisdamas laiko kapstysis po ltfsa istatus, pacituosiu.

Cituoti:
2. Gal tai tau bus staigmena, bet priesingai negu Orinuko istatuose kur apie saudyma nera nei zodzio ir kur papildomos veiklos siejamos su tekstiles ir avalynes mazmenine prekyba kioskose ir turgavietese, LFTSA gali organizuoti bet kokias varzybas pneumatiniais ginklai ir istatuose aiskiai apie tai parasyta

2.1. Asociacijos tikslai:
2.1.1. Vystyti, skatinti, tobulinti, puoselėti, šaudymą pneumatiniais ginklais į lauko taikinius.
2.1.2. Organizuoti šaudymo pneumatiniais ginklais į lauko taikinius varžybas, mokymo ir tobulinimo kursus, seminarus ir kitus su šaudymu į lauko taikinius pneumatiniais ginklais susijusius renginius; ruošti metodinius nurodymus ir informacinius biuletenius ir kitus leidinius asociacijos ir jos narių veiklos klausimas.


Ka atsakiau del istatu orinuko Jurijus gales pacituoti, bet ne apie tai, cia apie lftsa istatus ir mano atsakymas:

2.1. Asociacijos tikslai:
2.1.1. Vystyti, skatinti, tobulinti, puoselėti, šaudymą pneumatiniais ginklais į lauko taikinius.
2.1.2. Organizuoti šaudymo pneumatiniais ginklais į lauko taikinius varžybas, mokymo ir tobulinimo kursus, seminarus ir kitus su šaudymu į lauko taikinius pneumatiniais ginklais susijusius renginius; ruošti metodinius nurodymus ir informacinius biuletenius ir kitus leidinius asociacijos ir jos narių veiklos klausimas.

Kur tu matai parasyta saudyma i medzioklinius lauko taikinius ar siluetus ? Nors sito neklaust nereikia, is pavadinimo lyk aisku.

Ne i teisma neduosiu, turiu usiemimo ir be sito, greiciau ltfsa susitvarkys istatus, bet kaip ft'shnikas manau turiu teisie prasiziot. A jei ltfsa nori vienu uzpakaliu apsest kelias kedes, tai gyvenimas rodo, kad tai nepasiteisina.
Todel belieka laukt, kada zmones susipras, kad vaziuodami i ltfsa ir saudydami ten hft zhlugdo ft kaip sporta ir tuo paciu hft. Nes resursai jegos ir zmones isklaidomi ir gaunasi taip kaip yra. Zmoniu nedaugeja o "atstovaujamu" saku sauliu tik mazeja, tas pats su rssa ir br'u, kiek metu atstovai ? matyt, kad br'as lietuvoje klesti...
Jei visi koncentruotusi i tai ka turi ir atstovauja naudos butu tikrai visiems daugiau. Nors visa sistema bloga, bet cia as jau nieko ltfsa ir rssa padet negaliu , kvieciau i diskusija, bet matyt nereikia ir pas juos viskas gerai, tik airguns.lt burzgia patys nesuprasdami kokia laime turi :)

Manau tema isemta, todel jei apie reikala galesim dar pasneket, nes sita rasliava man kainavo puse valandos, o man tai per dauk. Trolinimus neatsakinesiu, kam bus idomu, visada gali pasiklaust asmenishkai, ar visokos istorijos tikros :)


2016-02-14, 5:53 pm
Aprašymas

Užsiregistravo: 2016-02-12, 2:03 pm
Pranešimai: 13
Standartinė Re: Del mokamu skelbimu AirgunsLt forume
As tau apie gruda, tu man apie suda. As taves nieko nereikalauju, nereikalavau, ir nereikalausiu. Jei tau atrodo kitaip, pacio problemos. Taves nieko neprasiau, neprasau, neprasysiu. Jei tau atrodo kitaip, pacio problemos. Visa kita, daryk pagal savo lygi.
Aciu


2016-02-14, 7:00 pm
Aprašymas
Moderatorius

Užsiregistravo: 2010-09-01, 7:37 pm
Pranešimai: 438
Miestas: Vilnius
Standartinė Re: Del mokamu skelbimu AirgunsLt forume
Marijau, skaityt, kaip pats esi parašęs - tavo "rašliavą" labai sunku, o kartais tiesiog neįmanoma suprast ką nori pasakyti.
Pakomentuosiu tik esminius dalykus kuriuos(man atrodo) iššifravau.
Cituoti:
Jei reikia nuomones is mano asmenines puses, man pvz. liko gaila, kad vienas is geresniu (cia as apie save :oops: ) lietuvos ft sauliu i komanda nebuvo priimtas, matyt federacija pinigus leido paimt o i komanda ne. Idomu cia ambicijos neleido bendrai komandai pakilt i aukstesne komandine vieta, ar mano asmuo ? :)

Puikia žinai kodėl nebuvai įtrauktas į komandą - nesi LFTSA narys. Kam tos spekuliacijos. LFTSA negalėjo įtraukt į komanda, nes WFTF konstitucija skelbia :
10.6.1 To be eligible to represent a country a competitor must either :
have been born in that country
or
be a current resident of that country and have been a resident of that country continuously for the previous 12 months
and must also
be a member of a club within the WFTF NGB/RGB of the country of their residence

http://www.world-field-target-federatio ... nstitution
Apie pinigus, ambicijas ir kitą briedą net nekomentuosiu.

Dėl įstatų - esi visiškas profanas. Jei įstatuose parašyta apie vieną sporto šaką ir pridurta :
"2.1.2. Organizuoti šaudymo pneumatiniais ginklais į lauko taikinius varžybas, mokymo ir tobulinimo kursus, seminarus ir kitus su šaudymu į lauko taikinius pneumatiniais ginklais susijusius renginius; ruošti metodinius nurodymus ir informacinius biuletenius ir kitus leidinius asociacijos ir jos narių veiklos klausimas.
2.2.2. organizuoja visus renginius, diskusijas asociacijos narius dominančiais klausimais "

Net jei šių sąvokų nebūtų įstatuose - kas mums uždraus rengti bet kokio pobūdžio šaudymo iš pneumatinių ginklų varžybas!!! Kas??!! Kaip tai kertasi su pagrindiniais asociacijos tikslais???!!! Atsipeikėk!! Kas apskritai šį sportą (siluetus) čia pradėjo????
Jura teisingai pakomentavo - pačio įstatuose daug apie siluetus parašyta? gal HFT ar Ft paminėta? Ar reikalingas konkretumas įstatuose, kad vystyti panašią veiklą??? Dėja, bet orinuko įstatų negaliu net pamatyti, nors jie (įstatai) turi būt vieši http://www.airguns.lt/index.php?topic=4 ... #msg158899

Cituoti:
Todel belieka laukt, kada zmones susipras, kad vaziuodami i ltfsa ir saudydami ten hft zhlugdo ft kaip sporta ir tuo paciu hft.
nėra žodžių :shock:

P.S. Lietuvių kalbos gramatika, skyryba, stilistika/stilius... tiesiog sakinio struktūra - be šių dalykų faktiškai neįmanoma suvokti ką oponentas nori tau pasakyti. Tęsti diskusiją tokia linkme nebeįmanoma. Nori bendrauti - gerbk pašnekovą. Negali pats - paprašyk pagalbos.

_________________
Aš jau nebe toks jaunas, kad viską žinočiau....


2016-02-14, 9:57 pm
Aprašymas

Užsiregistravo: 2011-03-16, 7:23 pm
Pranešimai: 338
Miestas: Vilnius
Standartinė Re: Del mokamu skelbimu AirgunsLt forume
Marijau, nepatogus faktai ir klausimai tau trolinimas, megsti is kitu reikalauti koncreciu atsakymu i jiems uzduotus klausimus, o pats...

1.klausimas. 3 metus buvau arguns.lt vienas is adminu, parase mano tiek pat laiko buvo naudojama http://www.lftsa.lt niekam nekliuvo tris metus... Dabar tai traktuojama kaip reklama, kodel taip atsitiko?

2.klausimas. Tenka pastebeti ar tik arguns.lt netaikomi dvigubi standartai?
Paveikslėlis Paveikslėlis
Atsiprasau sauniu vyru is Klaipedos, nieko asmenisko.


zalias7 rašė:
A jei ltfsa nori vienu uzpakaliu apsest kelias kedes, tai gyvenimas rodo, kad tai nepasiteisina.

a) 2014-06 kaip rasoma airguns.lt "Orinukas tapo oficialiu HFT atstovu Lietuvoje."
Pakomentuosiu.
Naryste UKAHFT NESUTEIKIA jokiu privilegiju, jokiu pirmumo teisiu ir t.t. Naryste UKAHFT reiskia, kad saulys is anglijos pvz, sumanes pasaudyti sakykim Lietuvoje, paziures kad klubas priklauso UKAHFT, bus ramus, kad gales saudyti tomis paciomis taisyklemis, kaip savo klube. Tai ir yra UKAHFT visi privalumai. Visos kitos snekos briedas.

b) Apie Orinuko siluetus suzinojau is taves ir tik sioje temoje. Sveikinu jei kazkur istojote ir atstovausite Lietuva.
c) Saudote mazo kalibro ginklais, saunu, pats turiu ir noreciau isbandyti.

3. klausimas. Marijau ar paciam kiedziu uzteks?


2016-02-15, 9:37 am
Aprašymas

Užsiregistravo: 2010-09-03, 9:25 am
Pranešimai: 22
Standartinė Re: Del mokamu skelbimu AirgunsLt forume
Na va pasnekejom apie reikala reiskia :)
Pirmiausia noriu atsiprasyt visu uz savo rasliava, gyvenimas taip susiklostes, kad daugiausia rasau ten kur lietuviu kalbos nera ir is to valgau duona. Todel atleiskit nabagui kompiuterastui, na neturiu laiko atredaguoti :oops:

Jurijau gaisti savo brangu laika trauki senas zinutes, pirma zinute su datom ir trejus metus kai buvai adminas (pats isitrynei net neaisku kodel), nebuvo naujos tvarkos ir nieko atbuline data netaikom, negi manai dabar pulsiu trint visus senus skelbimus ? :) , antra kaunas irgi rasys kaip rase, nes su zmonem mes sutarem ir cia jokie dvejopi standartai, skirtumas, kad su kai kuo sutari o su kai kuo neiseina :(
Burbulas mes matyt skirtingai suprantam ta kas parasyta ir visada prisitaikom kas mums naudinga :) Man net logiskai neskamba: Lietuvos Field Target asociacijos lietuvos siluetu/hft cempionatas. Orinukas yra sporto klubas, galim sportuoti ir krepsi ir saudyma ir aerobika :)
Kas pradejo siluetus ? tai visi zino, kad tu ir uz tai didelis dekui ir jei prisijungtum prie siluetu populiarinimo tai ir man asmeniskai ir siluetam butu geriau, nes su laiku sunku ir siluetam imssu tikrai nemaisytu (kvieciam ir tikrai niekas neknis proto, turesi savo biudzeta ir galesi daryt ka nori. Pagalvok, kiek medziotoju , kiek savyginai turinciu ... va kur galimybes atsiveria ) :) .
Cia grystant apie tas kedes, kaskodel viska kabinat mano asmeniui, as vienas tu kedziu nebandau apsest, kas liecia hft ir orinuka tai as cia ne prie ko, yra zmones kurie tuo uzsiima ir pagal plana nuo vasaros hft bus su savo biudzetu, dabar hft aisku remia saudykla ir vaikus, bet nemanau , kad tai blogai, kaskur mokyt zmones reikia gi, o ir bendro reikalo neisejo.
Skirtingai nuo ltfsa, kur pajamos is hft sauliu eina ft, jei neklystu ltfsa vaziuojancius i pasaulio cempus pareme pinigais (kas labai sveikintina), tik tai tik patvirtina mano teigini, kad hft nuo to kencia, hft pinigai turetu eiti hft ir t.t.

Jurijau, kad ir koks piktas butum ant manes nemaisyk mielku ir ltfsa, man tai skirtingi dalykai ir jie nelabai risasi. T.y. jei noras yra kaisadoriu saudykla, sildoma su muzika ir galimybe ramiai pagalvojant (matant taikini) pasitreniruot visada atvira, juolabiau kuo daugiau dioptru (tikiuosi ir tu) pasaudau juo maziau norisi optikos :).

Kadangi su reikalu apie reklama niekas nenorit sneket tai reziume: kadangi pasiuliau 5 nariai i orinuko varzybas ir pritaikiau savo noru, Linui sakiau tai dar pakartosiu, kol ltfsa uzbaiks savo siluetu cempionata sita salyga galios (nekeisi gi viduri pavadinimo). Kitiems metams sorius bet uz jokius pinigus ne orinuko lietuvos siluetu cempionato airguns.lt nebus, nesinori debilais atrodyt :)
Visa kita jei bus noras mes visada pasiruose paderint, tik turi buti noras, nes kai noro nera, as turiu isklausyt koks zalias7 kaka , a man to visai nesinori :)

P.S. Jei tokio blogo zalio nenoresit matyt varzybose, perspekit, noro paskui nera vaziuot kai vaiksto zmones susirauke ir nesisveikina, a tu nesupranti kur problema.
P.P.S. Dar koki karta aki uzmesiu i si foruma (gal netycia, kas naujo apie reikala) , bet apie save isgirdau jau dauk, daugiau nasinori :) tai pasistengsiu nebetrugdyti ir savo rasliava nakankinti. Paveikslėlis


2016-02-17, 8:59 am
Aprašymas

Užsiregistravo: 2010-09-01, 3:00 pm
Pranešimai: 126
Miestas: Vilnius,Lithuania
Standartinė Re: Del mokamu skelbimu AirgunsLt forume
Gyvenam draugiškai.Praėjo pora metu. Atėjo pavasaris.Avitaminoze (vitaminu trukumas). Pavasarinė depresija. Gaila, kad Lietuvos žemėje taip mažai saules ir žmones tokie pikti. O gal, gana pilti iš tuščio į kiaurą.....


2016-02-17, 4:21 pm
Aprašymas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2014-10-21, 4:35 pm
Pranešimai: 19
Standartinė Re: Del mokamu skelbimu AirgunsLt forume
Mūsų ir taip mažai, o randasi susiskaldymai, kyla nesutarimai kone lygiose vietose...

Vasaris sunkus mėnesis, natūraliai kyla egzistenciniai klausimai. Po žiemos visada ateina vasara, kaip ir po kiekvienos nakties ateina diena.

Siūlyčiau į viską pažvelgti iš esmės, "nuo kalno".
Nesigilinti į smulkmenas, nesinešioti nuoskaudų ir visiems drauge, su malonumu šį sportą auginti. KARTU.


2016-02-17, 4:59 pm
Aprašymas
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-09-02, 10:28 am
Pranešimai: 115
Standartinė Re: Del mokamu skelbimu AirgunsLt forume
Cituoti:
Skirtingai nuo ltfsa, kur pajamos is hft sauliu eina ft, jei neklystu ltfsa vaziuojancius i pasaulio cempus pareme pinigais (kas labai sveikintina), tik tai tik patvirtina mano teigini, kad hft nuo to kencia, hft pinigai turetu eiti hft ir t.t.


As kaip HFT saulys, esantis LFTSA, buvau paremtas kai vaziavau i WHFT ir ne tik moraliskai :). LFTSA varzybose saudymo takeliai pagal galimybes yra adaptuoti HFT, yra hft kategorijos ir apdovanojimai laimetojams. Mano manymu, HFT disciplina LFTSA yra pakankamai finansuojama.

Kiekviena organizacija pati (nariu susirinkimas, valdyba, igaliotas asmuo) sprendzia kaip turimas panaudoti lesas... As juk neaiskinu Orinukui kur jam leisti pinigus, o kur ne... :lol:

P.S. Man toks jausmas, kad kazkas pereme Marijaus prisijungimus ir trolina :)

_________________
A koks skirtumas su kokiu šautuvu nepataikyt?


2016-02-17, 5:09 pm
Aprašymas

Užsiregistravo: 2011-08-28, 8:37 pm
Pranešimai: 91
Standartinė Re: Del mokamu skelbimu AirgunsLt forume
pasaulio cempionato organizavimas parode kas ka gali,kas ko nori,kokie kieno interesai ir panasiai.man asmeniskai visiska nesmone atrodo daug Marijaus posmu,nereikejo cia taip rasyt, torta jau seniai suvalgem, kam ieskot sudziuvusiu trupiniu(kas ant dusios gulejo ta pasakiau).


2016-02-17, 5:19 pm
Aprašymas
Moderatorius

Užsiregistravo: 2010-09-01, 7:37 pm
Pranešimai: 438
Miestas: Vilnius
Standartinė Re: Del mokamu skelbimu AirgunsLt forume
Cituoti:
Kas pradejo siluetus ? tai visi zino, kad tu ir uz tai didelis dekui ir jei prisijungtum prie siluetu populiarinimo tai ir man asmeniskai ir siluetam butu geriau, nes su laiku sunku ir siluetam imssu tikrai nemaisytu (kvieciam ir tikrai niekas neknis proto, turesi savo biudzeta ir galesi daryt ka nori. Pagalvok, kiek medziotoju , kiek savyginai turinciu ... va kur galimybes atsiveria ) :) .


Aš jau senai "prisijungęs" prie siluetų populiarinimo - dariau tai ir darysiu toliau kiek pajėgsiu, bet tai bus LFTSA gretose.

_________________
Aš jau nebe toks jaunas, kad viską žinočiau....


2016-02-17, 5:40 pm
Aprašymas
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Atsakyti į temą   [ 36 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 21 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware.
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007